DSpace Repository

Особливості і значення теплової обробки зернових кормів

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Проценко, С.В.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:34:08Z
dc.date.available 2021-06-08T06:34:08Z
dc.date.issued 2020-03-25
dc.identifier.citation Проценко С. В., Левченко М.В. Особливості і значення теплової обробки зернових кормів. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 252-254. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6222
dc.description.abstract В світовій практиці комбікормового виробництва існує багато методів і технологій обробітку зернової сировини з ціллю підвищення його поживності. Але серед перерахованих найбільш використовуваними і ефективними методами є: - пропарювання і плющення зерна; - піджарювання ячменю ( зі зволожуванням, пропарюванням або без нього); - вибух в кип’ячому шарі або пневмотрубі - отримання пластівців; - мікронізація - обробіток інфрачервоними променями зернових і зернобобових компонентів з послідуючим плющенням рифленими вальцями; - екструдування зернових, зернобобових, зерна і висівок разом; - сухе екструдування - одноразове або дворазове гранулювання очищеного цілого зерна з послідуючим подрібненням гранул; - експандування - кондиціювання під тиском. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції ru
dc.title Особливості і значення теплової обробки зернових кормів ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account