dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.contributor.author |
Канівець, Х.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-08T06:23:15Z |
|
dc.date.available |
2021-06-08T06:23:15Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-25 |
|
dc.identifier.citation |
Канівець Х. О., Левченко М. В. Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6221 |
|
dc.description.abstract |
Інтенсивне використання методів оцінки м’яса яловичини, розроблених на основі
державних і світових стандартів формує принципи отримання сировини високої якості і
ціноутворення. Сортування яловичини на класи, в залежності від кольору м’язової тканини,
товщини підшкірного жиру, забезпечує об’єктивну оцінку. Високоякісна яловичина має
більш високі показники безпеки, харчової та біологічної цінності, додаткові вимоги до
кольору м’яса і жиру, показникам жорсткості і «мармуровості» м’яса, до критеріїв, що
характеризують ступінь дозрівання та перетравності м’яса. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і
природокористування України |
ru |
dc.subject |
обробка туш |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
|
dc.title |
Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби |
ru |
dc.type |
Article |
|