dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.contributor.author |
Діденко, А.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-08T06:18:10Z |
|
dc.date.available |
2021-06-08T06:18:10Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-25 |
|
dc.identifier.citation |
Діденко А. В., Левченко М. В. Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 246-248. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6220 |
|
dc.description.abstract |
У відповідності до ДСТУ на напівкопчені ковбаси в готових ковбасних виробах
нормується ряд фізико-хімічних показників, що характеризують харчову цінність ковбас
(вміст вологи, білку, жиру та крохмалю). Крім того нормується частка кухонної солі, нітриту
натрію та ряду харчових добавок (фосфатів в перерахунку на Р2О5 та глутамату натрію). |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
виробництво ковбас |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
|
dc.title |
Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас |
ru |
dc.type |
Article |
|