DSpace Repository

Фізико-хімічні та біологічні властивості ковбасних оболонок

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Волковій, О.Д.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:01:27Z
dc.date.available 2021-06-08T06:01:27Z
dc.date.issued 2020-03-25
dc.identifier.citation Волковій О. Д., Левченко М. В. Фізико-хімічні та біологічні властивості ковбасних оболонок. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 234-235. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6218
dc.description.abstract Ковбасні оболонки відіграють важливу роль при виробництві всіх видів ковбасних виробів. Оболонка потрібна для захисту ковбасних виробів від її зовнішніх факторів, які можуть спричинити псування продукту, надає їм стійкості при зберіганні й транспортуванні. Крім того, оболонка забезпечує визначену форму і розміри продукти. Тому оболонка має бути міцною, щільною, еластичною негігроскопічною, певною мірою газопроникною і захищати продукт від впливу мікроорганізмів. Для ковбасних виробів, які у процесі виготовлення зазнають обсмажування, копчення і сушіння, оболонка повинна мати достатню газо- і волого проникність, а для інших виробів - мінімальну. Важливе значення для механізації і автоматизації виробництва має стандартність розмірів оболонки. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject ковбасне виробництво ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Фізико-хімічні та біологічні властивості ковбасних оболонок ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account