dc.contributor.author |
Карпенко, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-03T09:49:16Z |
|
dc.date.available |
2021-06-03T09:49:16Z |
|
dc.date.issued |
2021-03-23 |
|
dc.identifier.citation |
Карпенко, О.В. Роль поживних речовин та енергії в раціонах годівлі перепелів. Abstracts of the 7th International scientific and
practical conference. SPC “Sci-conf.com.ua”. Kyiv, Ukraine. 2021. Pp. 26-28 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6182 |
|
dc.description.abstract |
Однією з важливих умов розведення перепелів на промисловій
основі є організація повноцінної годівлі.
Травний тракт перепелів в цілому і, що беруть участь в процесі травлення
ферменти, вивчені поки не повністю. Відомо, що підслизова оболонка в ротовій
порожнині містить залози, головним чином слизистого і частково сірчано –
слизистого типу. Корм проходить по травному тракту протягом 1…1,5 год.
Японський перепел диференціює корми на смак, віддаючи перевагу солодким
або кислим, гірким і солоним [4]. |
|
dc.publisher |
Scientific Publishing Center ―Sci-conf.com.ua‖ |
ru |
dc.subject |
годівля перепелів |
|
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
Роль поживних речовин та енергії в раціонах годівлі перепелів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |