Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Карпенко, О.В. | |
dc.contributor.author | Фізяр, Л.С. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T09:26:58Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T09:26:58Z | |
dc.date.issued | 2021-04-02 | |
dc.identifier.citation | Карпенко, О.В., Фізяр, Л.С. Роль БВМД в годівлі промислових стад курей яєчних кросів. Сучасний рух науки: тези доп. XII міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 1-2 квітня 2021 р. Дніпро, Україна, 2021. Т.2. С. 22-25. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6177 | |
dc.description.abstract | В останні роки галузь птахівництва в нашій країні характеризується динамічним розвитком. Щорічно значно збільшуються обсяги виробництва харчових курячих яєць та м’яса курчат-бройлерів. Продукція птахівництва користується великим попитом у споживачів. Поряд з високою якістю і дієтичними властивостями м'ясо птиці є дешевим, ніж м'ясо інших видів тварин, тому більшість споживачів віддає йому перевагу порівняно з іншими продуктами, які мають тваринний білок. | |
dc.publisher | International Electronic Scientific and Practical Journal "WayScience" | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | |
dc.title | Роль БВМД в годівлі промислових стад курей яєчних кросів | ru |
dc.type | Article | ru |