00 DSpace/Manakin Repository

Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Микулінська, Дарья
dc.date.accessioned 2021-06-02T12:50:38Z
dc.date.available 2021-06-02T12:50:38Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Ряполова І., Микулінська Д. Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.123-124 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6162
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject борошняні кондитерські вироби
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу