00 DSpace/Manakin Repository
Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення
Ряполова, Ірина
;
Микулінська, Дарья
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6162
Дата:
2021-05-06
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Ряполова І. Техно ...
Розмір:
567.5Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися