Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Микулінська, Дарья | |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T12:50:38Z | |
dc.date.available | 2021-06-02T12:50:38Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І., Микулінська Д. Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.123-124 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6162 | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення | ru |
dc.type | Article | ru |