Репозиторий Dspace

Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Микулінська, Дарья
dc.date.accessioned 2021-06-02T12:50:38Z
dc.date.available 2021-06-02T12:50:38Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Ряполова І., Микулінська Д. Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.123-124 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6162
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject борошняні кондитерські вироби
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись