dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Микулінська, Дарья |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-02T12:50:38Z |
|
dc.date.available |
2021-06-02T12:50:38Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І., Микулінська Д. Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.123-124 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6162 |
|
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
борошняні кондитерські вироби |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Технологічні рішення при створенні кулінарної борошняної продукції спеціального призначення |
ru |
dc.type |
Article |
ru |