Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Плохенко, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T12:30:19Z | |
dc.date.available | 2021-06-02T12:30:19Z | |
dc.date.issued | 2021-04-24 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І., Плохенко Т. Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали І-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ, 2021. С.141-142 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6161 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | якість харчової продукції | |
dc.subject | безпека харчової продукції | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства | ru |
dc.type | Article | ru |