Репозиторий Dspace

Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Плохенко, Тетяна
dc.date.accessioned 2021-06-02T12:30:19Z
dc.date.available 2021-06-02T12:30:19Z
dc.date.issued 2021-04-24
dc.identifier.citation Ряполова І., Плохенко Т. Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали І-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ, 2021. С.141-142 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6161
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject якість харчової продукції
dc.subject безпека харчової продукції
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись