Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Матвєєва, Н. А. | |
dc.date.accessioned | 2021-04-12T11:08:09Z | |
dc.date.available | 2021-04-12T11:08:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О. В., Матвєєва Н. А. Розвиток плодоовочівництва в Україні. WayScience: Сучасний рух науки : тези доп. XII міжнар. науково-практ. інтернет-конф., м. Дніпро, 1–2 квіт. 2021 р. Дніпро, 2021. С. 228–229. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5977 | |
dc.description.abstract | Плодоовочева продукція, як джерело багатьох мікроелементів, вітамінів, кислот, олій та білка, плоди та ягоди відіграють важливу харчову роль в житті людини. Оскільки ці продукти є відносно дорогими, їх споживання є хорошим показником економічного добробуту населення. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | International Electronic Scientific and Practical Journal "WayScience" | ru |
dc.subject | плодівництво | ru |
dc.subject | історія плодівництва | ru |
dc.subject | садівництво | ru |
dc.subject | історія садівництва | ru |
dc.subject | наукове садівництво | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | |
dc.title | Розвиток плодоовочівництва в Україні | ru |
dc.type | Thesis | ru |