Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Балабанова, Ірина | |
dc.contributor.author | Політрава, Лілія | |
dc.date.accessioned | 2021-01-11T16:19:55Z | |
dc.date.available | 2021-01-11T16:19:55Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | Політрава Л.А., Балабанова І.О. Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва україни в умовах євроінтеграції: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Херсон, 11 вересня 2020 року). Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Херсон: ХДАУ, 2020. Вип. 13. С. 321-327. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5678 | |
dc.description.abstract | Нині молочна промисловість є однією з найважливіших серед переробних галузей, на озброєнні якої знаходяться тисячі одиниць сучасного технологічного і енергетичного обладнання, сотні потокових ліній, безліч засобів механізації і автоматизації технологічних процесів. Якість та безпечність молочної сировини є запорукою виробництва високоякісної молочної продукції. Висока якість сирого молока забезпечує швидшу його переробку, зменшення затрат на його очищення, пастеризацію, і в кінцевому результаті допомагає отримати безпечний та конкурентоспроможний харчовий продукт. | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області | ru |
dc.type | Article |