Репозиторий Dspace

Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Балабанова, Ірина
dc.contributor.author Політрава, Лілія
dc.date.accessioned 2021-01-11T16:19:55Z
dc.date.available 2021-01-11T16:19:55Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Політрава Л.А., Балабанова І.О. Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва україни в умовах євроінтеграції: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Херсон, 11 вересня 2020 року). Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Херсон: ХДАУ, 2020. Вип. 13. С. 321-327.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5678
dc.description.abstract Нині молочна промисловість є однією з найважливіших серед переробних галузей, на озброєнні якої знаходяться тисячі одиниць сучасного технологічного і енергетичного обладнання, сотні потокових ліній, безліч засобів механізації і автоматизації технологічних процесів. Якість та безпечність молочної сировини є запорукою виробництва високоякісної молочної продукції. Висока якість сирого молока забезпечує швидшу його переробку, зменшення затрат на його очищення, пастеризацію, і в кінцевому результаті допомагає отримати безпечний та конкурентоспроможний харчовий продукт.
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись