DSpace Repository

Аспекти розробки програм лояльності до продукції виробника м’ясопереробки з погляду маркетингу взаємовідносин

Show simple item record

dc.contributor.author Боліла, Світлана Юріївна
dc.contributor.author Кириченко, Наталя Валеріївна
dc.date.accessioned 2020-12-29T09:09:53Z
dc.date.available 2020-12-29T09:09:53Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Кириченко Н.В. Аспекти розробки програм лояльності до продукції виробника м’ясопереробки з погляду маркетингу взаємовідносин. Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 2020. №5. С. 30-33. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5380
dc.description.abstract Метою роботи було дослідити теоретичні та прикладні питання розробки програм формування лояльності до продукції виробника галузі м’яспереробки з врахуванням регіональної специфіки та профілю споживача на приницпах встановлення довготривалих відносин з покупцями. В статті показано доцільність використання підходу маркетингу взаємовідносин в діяльності м’ясопереробних підприємств для зміцнення конкурентних позицій на ринку шляхом втримання покупців та формування позитивного ставлення до виробника та його продукції. Визначені характеристики цільового споживача продукції м’ясопереробки та основні чинники, що впливають на вибір покупця. Досліджено рівень лояльності споживачів до продукції одного з типових м’ясопереробних підприємств, що лідирує за продажами на регіональному ринку. На основі отриманих результатів окреслені ключові проблеми щодо формування лояльності. Визначена сутність програми лояльності, принципи її розробки, етапи та інструменти впливу на прихильність покупців. Розглянуто умови та запропоновано рекомендації для виробників продукції м’ясопереробки з впровадження заходів програми лояльності на місцевому рівні. Розкрита необхідність використання новітніх технологій цифрового маркетингу для встановлення довготривалих контактів зі споживачем та збільшення чутливості до сприйняття продукції товаровиробника. ru
dc.publisher Хмельницький національний університет ru
dc.subject м’ясопереробні підприємства ru
dc.subject маркетинг взаємовідносин ru
dc.subject споживач ru
dc.subject лояльність споживача
dc.subject програма лояльності
dc.subject meat processing enterprises
dc.subject relationship marketing
dc.subject consumer
dc.subject consumer loyalty
dc.subject loyalty program is revealed
dc.subject Кафедра менеджменту організацій
dc.title Аспекти розробки програм лояльності до продукції виробника м’ясопереробки з погляду маркетингу взаємовідносин ru
dc.title.alternative Aspects of developing loyalty programs for meat producer products in relationship marketing ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account