Репозиторий Dspace

Маркетингові аспекти створення доданої вартості продукції в регіональному виробництві овочів та сфери їх переробки

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Боліла, Світлана Юріївна
dc.contributor.author Кириченко, Наталя Валеріївна
dc.date.accessioned 2020-12-29T06:44:33Z
dc.date.available 2020-12-29T06:44:33Z
dc.date.issued 2020-12
dc.identifier.citation Боліла С. Ю., Кириченко Н. В. Маркетингові аспекти створення доданої вартості продукції в регіональному виробництві овочів та сфери їх переробки. Ефективна економіка. 2020. № 12. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=8460 . DOI: 10.32702/2307-2105-2020.12.114 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5364
dc.description.abstract У статті обґрунтовано необхідність побудови виробничо-збутової діяльності підприємств овочевої галузі регіону на основі маркетингового підходу, що дозволяє отримати конкурентні переваги товаровиробникам завдяки трансформації маркетингу в товар з доданою вартістю, який реалізується на агро-продовольчому ринку та забезпечує отримання прибутку через краще вирішення проблем споживача. Визначено стан, проблеми та перспективи області щодо виробництва та переробки овочів, в тому числі і органічних, також встановлено, що дрібні виробники не в змозі здійснювати в повній мірі маркетингове забезпечення та професійний супровід продукції до кінцевого споживача з максимальною ефективністю, що відображується на недоотриманні внаслідок цього ними прибутків та послабленні їх ринкових позицій. Доведено, що позбутися цієї проблеми можливо шляхом вертикальної інтеграції всіх учасників від виробництва продукції до її реалізації в межах технологічного ланцюга за кластерним підходом на основі принципів партнерства, нетворкінгу та маркетингу взаємодії. Розкрито сучасні інструменти та заходи маркетингу, що дозволяють регіональним товаровиробникам овочевої продукції збільшити свою міру присутності на ринку та отримати прихильність покупців. ru
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` ru
dc.subject аграрний ринок ru
dc.subject овочівництво ru
dc.subject продукція переробки ru
dc.subject маркетингові інструменти
dc.subject маркетингова взаємодія
dc.subject Кафедра менеджменту організацій
dc.subject agricultural market
dc.subject vegetable growing
dc.subject processed products
dc.subject marketing tools
dc.subject marketing interaction
dc.title Маркетингові аспекти створення доданої вартості продукції в регіональному виробництві овочів та сфери їх переробки ru
dc.title.alternative Marketing aspects of creating additional value in the regional vegetable production and their processing ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись