Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Петрова О.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-28T08:55:08Z | |
dc.date.available | 2020-12-28T08:55:08Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | Петрова О.О. Характерні особливості ризиків у тваринництві. Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції", херсон: ХДАЕУ, 2020. С. 508-511 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5303 | |
dc.description.abstract | Сільське господарство є однією з найбільш ризикових галузей економіки, оскільки відтворювальний процес пов'язаний з природнокліматичними та біологічними чинниками, хворобами рослин і тварин. Таким чином, виробники сільськогосподарської продукції щороку ризикують втратити кошти через форс-мажорні обставини. Тваринництво є другою за важливістю галуззю сільського господарства України. У минулому році валове виробництво склало 68,4 млрд гривень, що приблизно 30% від загального обсягу. Ключовими сегментами є вирощування птахів і худоби, а також молочне виробництво. Левова частка виробництва в тваринництві лежить на плечах домогосподарств. Найбільше їх в Херсонській, Миколаївській, Харківській та Київській областях. Приватні угіддя утримують практично все поголів'я овець і кіз (80% від загальної кількості): 75% корів, 50% свиней і 40% птахів. | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.subject | Тваринництво, виробничі та фінансові ризики, ринок страхових посмлуг | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ РИЗИКІВ У ТВАРИННИЦТВІ | ru |
dc.type | Thesis | ru |