Репозиторий Dspace

ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ РИЗИКІВ У ТВАРИННИЦТВІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Петрова О.О.
dc.date.accessioned 2020-12-28T08:55:08Z
dc.date.available 2020-12-28T08:55:08Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Петрова О.О. Характерні особливості ризиків у тваринництві. Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції", херсон: ХДАЕУ, 2020. С. 508-511 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5303
dc.description.abstract Сільське господарство є однією з найбільш ризикових галузей економіки, оскільки відтворювальний процес пов'язаний з природнокліматичними та біологічними чинниками, хворобами рослин і тварин. Таким чином, виробники сільськогосподарської продукції щороку ризикують втратити кошти через форс-мажорні обставини. Тваринництво є другою за важливістю галуззю сільського господарства України. У минулому році валове виробництво склало 68,4 млрд гривень, що приблизно 30% від загального обсягу. Ключовими сегментами є вирощування птахів і худоби, а також молочне виробництво. Левова частка виробництва в тваринництві лежить на плечах домогосподарств. Найбільше їх в Херсонській, Миколаївській, Харківській та Київській областях. Приватні угіддя утримують практично все поголів'я овець і кіз (80% від загальної кількості): 75% корів, 50% свиней і 40% птахів. ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.subject Тваринництво, виробничі та фінансові ризики, ринок страхових посмлуг ru
dc.subject Кафедра економіки та фінансів ru
dc.title ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ РИЗИКІВ У ТВАРИННИЦТВІ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись