Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Боліла, Світлана | |
dc.contributor.author | Кириченко, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-12-27T22:30:30Z | |
dc.date.available | 2020-12-27T22:30:30Z | |
dc.date.issued | 2020-12 | |
dc.identifier.citation | Боліла С.Ю., Кириченко Н.В.Маркетингові аспекти створення доданої вартості продукції в регіональному виробництві овочів та сфери їх переробки. Ефективна економіка. №12. Дніпро, 2020 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5286 | |
dc.description.abstract | Питання, що стосуються розвитку діяльності виробників овочів, а також підприємств з їх переробки з врахуванням регіональної специфіки попиту з використанням інструментів маркетингу для створення доданої вартості продукту та збільшення прихильності покупців залишаються неповністю розкритими, що й зумовило вибір даної проблематики досліджень. Мета дослідження полягає в обґрунтуванні застосування маркетингових технологій та засобів в сфері овочівництва регіональними виробниками овочевої продукції та сфери її переробки для створення додаткових конкурентних переваг товаровиробнику на продовольчому ринку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Дніпровський державаний аграрно-економічний університет Видавництво ТОВ «ДКС – центр» | ru |
dc.subject | аграрний ринок | ru |
dc.subject | овочівництво | ru |
dc.subject | продукція переробки | ru |
dc.subject | маркетингові інструменти | ru |
dc.subject | маркетингова взаємодія | ru |
dc.subject | Кафедра менеджменту організацій | ru |
dc.title | Маркетингові аспекти створення доданої вартості продукції в регіональному виробництві овочів та сфери їх переробки | ru |
dc.type | Article | ru |