dc.contributor.author |
Карнаушенко, Алла |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-18T21:35:12Z |
|
dc.date.available |
2020-12-18T21:35:12Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Карнаушенко А.С. Кавовий бізнес як один із перспективних напрямів підприємництва в Україні. Здобутки та досягнення прикладних та фундаментальних наук XXI століття: матеріали міжнародної наукової конференції (Т. 1), 7 серпня, 2020 рік. Черкаси, Україна: МЦНД. С. 26-28 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5032 |
|
dc.description.abstract |
Протягом останніх декількох років кавовий бізнес в Україні стрімко
розвивається. Однією з головних причин є розвиток кавової галузі HoReCa, яка
створила попит на категорію fresh coffee. Позитивно на ринок вплинуло укладення
договорів про вільні поставки з провідними країнами-виробниками - В'єтнамом і
Бразилією, а також вступ в дію угоди про асоціацію з ЄС щодо стандартизації
товарів і послуг [1, 2].
Також можна констатувати поступову зміну культури вживання кави: все
частіше українці віддають перевагу каві в кафе або ресторані чи на виніс замість
домашньої або офісної. В домі та офісах все частіше з'являються напівпрофесійні і
професійні кавоварки, які дозволяють робити напій, який можна порівняти за якістю
з кавою, приготовалленою в ресторані або кафе. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
кава |
ru |
dc.subject |
кавовий бізнес |
ru |
dc.subject |
підприємництво |
ru |
dc.subject |
Кафедра економіки та фінансів |
ru |
dc.title |
КАВОВИЙ БІЗНЕС ЯК ОДИН ІЗ ПЕРСПЕКТИВНИХ НАПРЯМІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |