Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Карнаушенко, Алла | |
dc.date.accessioned | 2020-12-18T21:35:12Z | |
dc.date.available | 2020-12-18T21:35:12Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Карнаушенко А.С. Кавовий бізнес як один із перспективних напрямів підприємництва в Україні. Здобутки та досягнення прикладних та фундаментальних наук XXI століття: матеріали міжнародної наукової конференції (Т. 1), 7 серпня, 2020 рік. Черкаси, Україна: МЦНД. С. 26-28 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5032 | |
dc.description.abstract | Протягом останніх декількох років кавовий бізнес в Україні стрімко розвивається. Однією з головних причин є розвиток кавової галузі HoReCa, яка створила попит на категорію fresh coffee. Позитивно на ринок вплинуло укладення договорів про вільні поставки з провідними країнами-виробниками - В'єтнамом і Бразилією, а також вступ в дію угоди про асоціацію з ЄС щодо стандартизації товарів і послуг [1, 2]. Також можна констатувати поступову зміну культури вживання кави: все частіше українці віддають перевагу каві в кафе або ресторані чи на виніс замість домашньої або офісної. В домі та офісах все частіше з'являються напівпрофесійні і професійні кавоварки, які дозволяють робити напій, який можна порівняти за якістю з кавою, приготовалленою в ресторані або кафе. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | кава | ru |
dc.subject | кавовий бізнес | ru |
dc.subject | підприємництво | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | КАВОВИЙ БІЗНЕС ЯК ОДИН ІЗ ПЕРСПЕКТИВНИХ НАПРЯМІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ | ru |
dc.type | Thesis | ru |