DSpace Repository

Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті

Show simple item record

dc.contributor.author Кацемір, Я.В.
dc.date.accessioned 2020-12-17T18:36:13Z
dc.date.available 2020-12-17T18:36:13Z
dc.date.issued 2020-11
dc.identifier.citation Кацемір Я. В. Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті / Яна Віталіївна Кацемір. // Видавничий дім «Гельветика». – 2020. – №4. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5018
dc.description.abstract Розвиток сучасного туризму багато в чому залежить від розробки і впровадження інноваційних технологій, спрямованих на вдосконалення обслуговування клієнтів і розширення сервісних туристичних можливостей. В даний час ми можемо спостерігати сильну конкуренцію, виходять на ринок нові туристичн центри, блискавично розвиваються Internet-технології та онлайн-продажу, споживачі все частіше бажають поєднати різні види відпочинку, а так само спостерігається скорочення тривалості туристських поїздок. Все це змушує замислюватися і постійно перебувати в пошуку нових способів просування туристських продуктів, оскільки успішна робота туристичної фірми залежить не тільки від потрібного продукту високої якості, орієнтованого на ринок цінової політики. Необхідна також систематичний і ефективний зв'язок з потенційним клієнтом і торговими посередниками. У статті представлено відомості щодо оцінки та підвищення корисності послуг у комплексному туристичному продукті і їх грамотному застосуванні на підприємствах даної галузі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Видавничий дім«Гельветика» ru
dc.subject туризм, туристичний продукт, корисність послуг, привабливість продукту, споживачі послуг ru
dc.subject Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru
dc.title Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account