dc.contributor.author |
Кацемір, Я.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T18:36:13Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T18:36:13Z |
|
dc.date.issued |
2020-11 |
|
dc.identifier.citation |
Кацемір Я. В. Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті / Яна Віталіївна Кацемір. // Видавничий дім «Гельветика». – 2020. – №4. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5018 |
|
dc.description.abstract |
Розвиток сучасного туризму багато в чому залежить від розробки і впровадження інноваційних технологій, спрямованих на вдосконалення обслуговування клієнтів і розширення сервісних туристичних можливостей. В даний час ми можемо спостерігати сильну конкуренцію, виходять на ринок нові туристичн центри, блискавично розвиваються Internet-технології та онлайн-продажу, споживачі все частіше бажають поєднати різні види відпочинку, а так само спостерігається скорочення тривалості туристських поїздок. Все це змушує замислюватися і постійно перебувати в пошуку нових способів просування туристських продуктів, оскільки успішна робота туристичної фірми залежить не тільки від потрібного продукту високої якості, орієнтованого на ринок цінової політики. Необхідна також систематичний і ефективний зв'язок з потенційним клієнтом і торговими посередниками. У статті представлено відомості щодо оцінки та підвищення корисності послуг у комплексному туристичному продукті і їх грамотному застосуванні на підприємствах даної галузі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Видавничий дім«Гельветика» |
ru |
dc.subject |
туризм, туристичний продукт, корисність послуг, привабливість продукту, споживачі послуг |
ru |
dc.subject |
Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
ru |
dc.title |
Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті |
ru |
dc.type |
Article |
ru |