Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кацемір, Я.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T18:36:13Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T18:36:13Z | |
dc.date.issued | 2020-11 | |
dc.identifier.citation | Кацемір Я. В. Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті / Яна Віталіївна Кацемір. // Видавничий дім «Гельветика». – 2020. – №4. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5018 | |
dc.description.abstract | Розвиток сучасного туризму багато в чому залежить від розробки і впровадження інноваційних технологій, спрямованих на вдосконалення обслуговування клієнтів і розширення сервісних туристичних можливостей. В даний час ми можемо спостерігати сильну конкуренцію, виходять на ринок нові туристичн центри, блискавично розвиваються Internet-технології та онлайн-продажу, споживачі все частіше бажають поєднати різні види відпочинку, а так само спостерігається скорочення тривалості туристських поїздок. Все це змушує замислюватися і постійно перебувати в пошуку нових способів просування туристських продуктів, оскільки успішна робота туристичної фірми залежить не тільки від потрібного продукту високої якості, орієнтованого на ринок цінової політики. Необхідна також систематичний і ефективний зв'язок з потенційним клієнтом і торговими посередниками. У статті представлено відомості щодо оцінки та підвищення корисності послуг у комплексному туристичному продукті і їх грамотному застосуванні на підприємствах даної галузі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Видавничий дім«Гельветика» | ru |
dc.subject | туризм, туристичний продукт, корисність послуг, привабливість продукту, споживачі послуг | ru |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Напрями підвищення корисності послуг у туристичному продукті | ru |
dc.type | Article | ru |