Репозиторий Dspace

Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Куць, Андрій
dc.date.accessioned 2020-12-17T13:01:21Z
dc.date.available 2020-12-17T13:01:21Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Куць А.В., Ряполова І.О. Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Науково-інформаційний вісник №13. Херсон, 2020. С. 200-207. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4992
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись