Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Куць, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T13:01:21Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T13:01:21Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | Куць А.В., Ряполова І.О. Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Науково-інформаційний вісник №13. Херсон, 2020. С. 200-207. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4992 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів | ru |
dc.type | Article | ru |