dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Куць, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-14T09:56:51Z |
|
dc.date.available |
2020-12-14T09:56:51Z |
|
dc.date.issued |
2020-10-23 |
|
dc.identifier.citation |
Куць А.В., Ряполова І.О. Збагачення традиційного соусу рослинними мікронутрієнтами. . Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 66-67. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4908 |
|
dc.description.abstract |
Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного
підходу до створення нових та удосконалення існуючих технологій харчових
продуктів, які повинні задовольняти потреби організму людини в основних
харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань,
збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя. Одночасно їжа повинна
бути різноманітною, смачною, безпечною, відповідати національним традиціям
і звичкам населення. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла
Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
мікронутрієнти рослинної сировини |
ru |
dc.subject |
гарбузове пюре |
ru |
dc.subject |
профілі органолептики соусу |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ЗБАГАЧЕННЯ ТРАДИЦІЙНОГО СОУСУ РОСЛИННИМИ МІКРОНУТРІЄНТАМИ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |