Репозиторий Dspace

ЗБАГАЧЕННЯ ТРАДИЦІЙНОГО СОУСУ РОСЛИННИМИ МІКРОНУТРІЄНТАМИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Куць, Андрій
dc.date.accessioned 2020-12-14T09:56:51Z
dc.date.available 2020-12-14T09:56:51Z
dc.date.issued 2020-10-23
dc.identifier.citation Куць А.В., Ряполова І.О. Збагачення традиційного соусу рослинними мікронутрієнтами. . Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 66-67. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4908
dc.description.abstract Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, які повинні задовольняти потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя. Одночасно їжа повинна бути різноманітною, смачною, безпечною, відповідати національним традиціям і звичкам населення.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject мікронутрієнти рослинної сировини ru
dc.subject гарбузове пюре ru
dc.subject профілі органолептики соусу ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ЗБАГАЧЕННЯ ТРАДИЦІЙНОГО СОУСУ РОСЛИННИМИ МІКРОНУТРІЄНТАМИ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись