Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Куць, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T09:56:51Z | |
dc.date.available | 2020-12-14T09:56:51Z | |
dc.date.issued | 2020-10-23 | |
dc.identifier.citation | Куць А.В., Ряполова І.О. Збагачення традиційного соусу рослинними мікронутрієнтами. . Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року) Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 66-67. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4908 | |
dc.description.abstract | Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, які повинні задовольняти потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя. Одночасно їжа повинна бути різноманітною, смачною, безпечною, відповідати національним традиціям і звичкам населення. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | мікронутрієнти рослинної сировини | ru |
dc.subject | гарбузове пюре | ru |
dc.subject | профілі органолептики соусу | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ЗБАГАЧЕННЯ ТРАДИЦІЙНОГО СОУСУ РОСЛИННИМИ МІКРОНУТРІЄНТАМИ | ru |
dc.type | Article | ru |