Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Маринець, Максим | |
dc.date.accessioned | 2020-12-06T11:54:00Z | |
dc.date.available | 2020-12-06T11:54:00Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Маринець М. В., Дзюндзя О. В Технологія кексу підвищеної біологічної цінності. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. с.71 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4809 | |
dc.description.abstract | Наведенні результати досліджень нової технології кексів спеціального признчення | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | ru |
dc.subject | кекс | ru |
dc.subject | порошок хурми | ru |
dc.subject | ірга | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Технологія кексу підвищеної біологічної цінності | ru |
dc.type | Thesis | ru |