DSpace Repository

Технологія кексу підвищеної біологічної цінності

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-12-06T11:54:00Z
dc.date.available 2020-12-06T11:54:00Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Маринець М. В., Дзюндзя О. В Технологія кексу підвищеної біологічної цінності. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. с.71 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4809
dc.description.abstract Наведенні результати досліджень нової технології кексів спеціального признчення ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject технологія ru
dc.subject борошняні кондитерські вироби ru
dc.subject кекс ru
dc.subject порошок хурми ru
dc.subject ірга ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Технологія кексу підвищеної біологічної цінності ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account