Репозиторий Dspace

Впровадження економіко-математичних моделей для розрахунку оптимального виробництва в харчових технологіях

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кавун, Галина
dc.contributor.author Радченко, Вікторія
dc.date.accessioned 2020-11-28T10:35:40Z
dc.date.available 2020-11-28T10:35:40Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Радченко В.С., Кавун Г.М. Впровадження економіко-математичних моделей для розрахунку оптимального виробництва в харчових технологіях. Сучасна молодь в світі інформаційних технологій: матеріали I Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. молодих вчених та здобувачів вищої освіти, присвяченої Дню науки (15 травня 2020 р., м. Херсон). Херсон, 2020. С. 178-181.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4747
dc.description.abstract Досліджено методи та алгоритми розв’язання задач впровадження економіко-математичного моделювання в процес розрахунку оптимального виробництва в харчових технологіях з метою запровадження або модернізації робіт. Охарактеризовано загальні підходи до напрямку розвитку виробництва різних видів ковбаси та наведено критерії оптимальності, які допомагають відтворювати процеси, які б в дійсності вимагали б багато сил і часу в сучасних умовах. Показана необхідність удосконалення методів оптимального вибору напрямку розвитку виробництва кінцевим результатом якої буде можливість керівництву обирати оптимальну кількість продукції при даному об’ємі сировини. Встановлено необхідність створення моделі для оцінки оптимального виробництва харчових технологіях та проведення детального аналізу виробничих процесів. Розроблена економіко-математична модель для оптимізації виробництва різних видів ковбаси при мінімальних виробничих затратах ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject структура
dc.subject критерій
dc.subject оптимальність
dc.subject модель ru
dc.subject харчові технології ru
dc.subject Кафедра прикладної математики та економічної кібернетики ru
dc.title Впровадження економіко-математичних моделей для розрахунку оптимального виробництва в харчових технологіях ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись