Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Боліла, Світлана Юріївна | |
dc.contributor.author | Кириченко, Наталя Валеріївна | |
dc.contributor.author | Осадчук, Ірина Віталіївна | |
dc.date.accessioned | 2020-11-24T08:43:31Z | |
dc.date.available | 2020-11-24T08:43:31Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Боліла С. Ю., Кириченко Н. В., Осадчук І. В. Клієнторієнтовані технології формування конкурентних переваг м'ясопереробного підприємства на локальному ринку. Агросвіт. 2020. № 10. С. 78–86. DOI: 10.32702/2306-6792.2020.10.78 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4710 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто доцільність застосування клієнторієнтованого підходу м'ясопереробним підприємством для досягнення конкурентних переваг на локальному ринку. Зазначено, що головною задачею виробника є налагодженL ня взаємовідносин зі споживачем для формування його лояльності з використанням сучасних маркетингових техноL логій на підставі профілю цільового клієнта. Досліджено особливості споживчого попиту на локальному ринку, формати споживання та чинники, що формують лояльність. Визначено основні маркетингові технології та їх інструL менти, що застосовуються у вітчизняному м'ясопереробному бізнесі та відображені особливості їх використання в регіональній площині. Запропоновано використання брендинг технологій, інноваційних методів й технік просуванL ня та продажу продукції м'ясопереробного підприємства з використанням цифрових маркетингових інструментів для залучення уваги споживачів та здійснення впливу на них. | ru |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | профіль споживача | |
dc.subject | маркетингові технології | |
dc.subject | брендинг | |
dc.subject | цифрові технології | |
dc.subject | meat processing enterprise | |
dc.subject | customer-oriented approach | |
dc.subject | consumer profile | |
dc.subject | marketing technology | |
dc.subject | branding | |
dc.subject | digital technology | |
dc.subject | м'ясопереробне підприємство | ru |
dc.subject | клієтнорієнтований підхід | ru |
dc.subject | Кафедра менеджменту організацій | ru |
dc.title | Клієнторієнтовані технології формування конкурентних переваг м'ясопереробного підприємства на локальному ринку | ru |
dc.title.alternative | Customer-oriented technologies for forming the competitive advantages of a meat processing enterprise in the local market | ru |
dc.type | Article | ru |