Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.contributor.author | Корженевська, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T09:59:40Z | |
dc.date.available | 2020-11-23T09:59:40Z | |
dc.date.issued | 2020-03-26 | |
dc.identifier.citation | Воєвода Н. В., Корженевська К. Р. Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Київ, 26-27 березня 2020 року). К.: НУБіП України, 2020. С. 161-162. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4703 | |
dc.description.abstract | Здійснена позитивна оцінка ефективності застосування льону олійного в південному регіоні України мотивує дослідників створювати новий харчовий продукт, а саме халву за шроту олійного, та проводити дегустації дослідних зразків серед споживачів різного віку. | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | льон олійний | |
dc.subject | опитування | |
dc.subject | органолептична оцінка | |
dc.subject | халва | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного | ru |
dc.type | Thesis | ru |