Репозиторий Dspace

Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Корженевська, Катерина
dc.date.accessioned 2020-11-23T09:59:40Z
dc.date.available 2020-11-23T09:59:40Z
dc.date.issued 2020-03-26
dc.identifier.citation Воєвода Н. В., Корженевська К. Р. Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Київ, 26-27 березня 2020 року). К.: НУБіП України, 2020. С. 161-162. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4703
dc.description.abstract Здійснена позитивна оцінка ефективності застосування льону олійного в південному регіоні України мотивує дослідників створювати новий харчовий продукт, а саме халву за шроту олійного, та проводити дегустації дослідних зразків серед споживачів різного віку. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject льон олійний
dc.subject опитування
dc.subject органолептична оцінка
dc.subject халва ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись