dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Корженевська, Катерина |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-23T09:59:40Z |
|
dc.date.available |
2020-11-23T09:59:40Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-26 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н. В., Корженевська К. Р. Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Київ, 26-27 березня 2020 року). К.: НУБіП України, 2020. С. 161-162. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4703 |
|
dc.description.abstract |
Здійснена позитивна оцінка ефективності застосування льону олійного в південному регіоні України мотивує дослідників створювати новий харчовий продукт, а саме халву за шроту олійного, та проводити дегустації дослідних зразків серед споживачів різного віку. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
льон олійний |
|
dc.subject |
опитування |
|
dc.subject |
органолептична оцінка |
|
dc.subject |
халва |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Оцінка перспектив виробництва та впровадження нового виду халви зі шротом льону олійного |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |