Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ковшакова, Т. С. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-19T13:08:25Z | |
dc.date.available | 2020-11-19T13:08:25Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ковшакова Т.С., Аверчев О.В. Розробка елементів органічних технологій вирощування гороху в умовах півдня України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. Херсон, 2020. С. 43-45. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4679 | |
dc.description.abstract | Зернобобові культури за всю історію людства посідали чільне місце в аграрному секторі виробництва, але в останній час вони стали займати менші площі та забезпечувати недостатню кількість продукції для потреб населення. Попит на такі культури, як горох, кормові боби й інші (для продовольчих і кормових цілей) не повністю задовольняється за рахунок власного виробництва у багатьох країнах світу. Виникла потреба розробити елементи ресурсозберігаючої технології його виробництва із застосуванням невисоких доз добрив синтетичного походження шляхом стимуляції дії азотфіксуючих бульбочкових бактерій, що є симбіонтами гороху, з допомогою бактеріальних і мікродобрив, які значно дешевші за мінеральні добрива, мало витратні при внесенні, не шкодять довкіллю та завдяки мікродозам є абсолютно безпечними для людей | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | біостимулятори | ru |
dc.subject | мікроелементи | ru |
dc.subject | зернобобові культури | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Розробка елементів органічних технологій вирощування гороху в умовах півдня України | ru |
dc.type | Article | ru |