dc.contributor.author |
Ковшакова, Т. С. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-19T13:08:25Z |
|
dc.date.available |
2020-11-19T13:08:25Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Ковшакова Т.С., Аверчев О.В. Розробка елементів органічних технологій вирощування гороху в умовах півдня України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. Херсон, 2020. С. 43-45. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4679 |
|
dc.description.abstract |
Зернобобові культури за всю історію людства посідали чільне місце в
аграрному секторі виробництва, але в останній час вони стали займати менші площі
та забезпечувати недостатню кількість продукції для потреб населення. Попит на
такі культури, як горох, кормові боби й інші (для продовольчих і кормових цілей)
не повністю задовольняється за рахунок власного виробництва у багатьох країнах
світу.
Виникла потреба розробити елементи ресурсозберігаючої технології його
виробництва із застосуванням невисоких доз добрив синтетичного походження
шляхом стимуляції дії азотфіксуючих бульбочкових бактерій, що є симбіонтами
гороху, з допомогою бактеріальних і мікродобрив, які значно дешевші за мінеральні
добрива, мало витратні при внесенні, не шкодять довкіллю та завдяки мікродозам є
абсолютно безпечними для людей |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
біостимулятори |
ru |
dc.subject |
мікроелементи |
ru |
dc.subject |
зернобобові культури |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Розробка елементів органічних технологій вирощування гороху в умовах півдня України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |