Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Гончарський, І. Л. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-19T12:54:57Z | |
dc.date.available | 2020-11-19T12:54:57Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Гончарський І.Л., Аверчев О.В. Агротехнічні умови підвищення врожайності гречки в умовах агромеліоративного поля рисової сівозміни півдня України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. Херсон, 2020. С. 29-34. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4678 | |
dc.description.abstract | Важливим завданням сільського господарства є збільшення виробництва зерна, в тому числі круп’яних культур. Серед круп'яних культур чинне місце займає гречка. Виробництво круп’яних культур в Україні традиційно тривалий історичний період посідає одне з основних місць у розвитку сільського господарства як галузі, якій належить пріоритетне значення у досягненні продовольчої безпеки країни. Воно слугує сировинною базою для виготовлення багатьох продовольчих товарів, належить до важливих джерел створення побічної продукції, зокрема, кормових ресурсів для розвитку галузей тваринництва, має значну роль у формуванні експортних поставок продовольчих товарів держави | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | круп’яні культури | ru |
dc.subject | родучість рисових грунтів | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Агротехнічні умови підвищення врожайності гречки в умовах агромеліоративного поля рисової сівозміни півдня України | ru |
dc.type | Article | ru |