dc.contributor.author |
Гончарський, І. Л. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-19T12:54:57Z |
|
dc.date.available |
2020-11-19T12:54:57Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Гончарський І.Л., Аверчев О.В. Агротехнічні умови підвищення врожайності гречки в умовах агромеліоративного поля рисової сівозміни півдня України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. Херсон, 2020. С. 29-34. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4678 |
|
dc.description.abstract |
Важливим завданням сільського господарства є збільшення виробництва
зерна, в тому числі круп’яних культур. Серед круп'яних культур чинне місце займає
гречка. Виробництво круп’яних культур в Україні традиційно тривалий історичний
період посідає одне з основних місць у розвитку сільського господарства як галузі,
якій належить пріоритетне значення у досягненні продовольчої безпеки країни.
Воно слугує сировинною базою для виготовлення багатьох продовольчих товарів,
належить до важливих джерел створення побічної продукції, зокрема, кормових
ресурсів для розвитку галузей тваринництва, має значну роль у формуванні
експортних поставок продовольчих товарів держави |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
круп’яні культури |
ru |
dc.subject |
родучість рисових грунтів |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Агротехнічні умови підвищення врожайності гречки в умовах агромеліоративного поля рисової сівозміни півдня України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |