Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2020-11-18T11:10:28Z | |
dc.date.available | 2020-11-18T11:10:28Z | |
dc.date.issued | 2020-11-10 | |
dc.identifier.citation | Кривий В.В. Тренди виробництва та споживання органічної продукції вівчарства і козівництва в країнах ЄС. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м. Херсон, 10 листопада 2020 р.). Херсон, 2020. С. 99-101. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4667 | |
dc.description.abstract | Беручи до уваги світовий тренд здорового харчування, споживачі в різних країнах світу частіше звертають увагу на органічні продукти. Адже органічне виробництво є цілісною системою господарювання та виробництва харчових продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання, добробуту тварин та методів виробництва, що відповідають регламентованим вимогам з фокусом на використання речовин та процесів природного походження. | ru |
dc.description.abstract | Given the global trend of healthy eating, consumers around the world are more likely to pay attention to organic products. After all, organic production is a holistic system of management and food production, which combines best practices in terms of environmental protection, the level of biological diversity,conservation of natural resources, application of high standards of proper maintenance, animal welfare and production methods that meet regulated requirements with a focus on the use of substances and processes of natural origin. | |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | органічне виробництво | ru |
dc.subject | експорт | ru |
dc.subject | вівчарство | ru |
dc.subject | козівництво | ru |
dc.subject | ORGANIC PRODUCTS OF SHEEP AND GOAT | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ТРЕНДИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА І КОЗІВНИЦТВА В КРАЇНАХ ЄС | ru |
dc.title.alternative | TRENDS OF PRODUCTION AND CONSUMPTION OF ORGANIC PRODUCTS OF SHEEP AND GOAT BREEDING IN EU COUNTRIES | ru |
dc.type | Article | ru |