Беручи до уваги світовий тренд здорового харчування, споживачі в
різних країнах світу частіше звертають увагу на органічні продукти. Адже органічне
виробництво є цілісною системою господарювання та виробництва харчових
продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля,
рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів, застосування
високих стандартів належного утримання, добробуту тварин та методів
виробництва, що відповідають регламентованим вимогам з фокусом на
використання речовин та процесів природного походження.
Given the global trend of healthy eating, consumers around the world are more likely
to pay attention to organic products. After all, organic production is a holistic system of
management and food production, which combines best practices in terms of
environmental protection, the level of biological diversity,conservation of natural
resources, application of high standards of proper maintenance, animal welfare and production methods that meet regulated requirements with a focus on the use of substances
and processes of natural origin.