Репозиторий Dspace

ТРЕНДИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА І КОЗІВНИЦТВА В КРАЇНАХ ЄС

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2020-11-18T11:10:28Z
dc.date.available 2020-11-18T11:10:28Z
dc.date.issued 2020-11-10
dc.identifier.citation Кривий В.В. Тренди виробництва та споживання органічної продукції вівчарства і козівництва в країнах ЄС. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м. Херсон, 10 листопада 2020 р.). Херсон, 2020. С. 99-101. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4667
dc.description.abstract Беручи до уваги світовий тренд здорового харчування, споживачі в різних країнах світу частіше звертають увагу на органічні продукти. Адже органічне виробництво є цілісною системою господарювання та виробництва харчових продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання, добробуту тварин та методів виробництва, що відповідають регламентованим вимогам з фокусом на використання речовин та процесів природного походження. ru
dc.description.abstract Given the global trend of healthy eating, consumers around the world are more likely to pay attention to organic products. After all, organic production is a holistic system of management and food production, which combines best practices in terms of environmental protection, the level of biological diversity,conservation of natural resources, application of high standards of proper maintenance, animal welfare and production methods that meet regulated requirements with a focus on the use of substances and processes of natural origin.
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject продуктивність ru
dc.subject органічне виробництво ru
dc.subject експорт ru
dc.subject вівчарство ru
dc.subject козівництво ru
dc.subject ORGANIC PRODUCTS OF SHEEP AND GOAT ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ТРЕНДИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА І КОЗІВНИЦТВА В КРАЇНАХ ЄС ru
dc.title.alternative TRENDS OF PRODUCTION AND CONSUMPTION OF ORGANIC PRODUCTS OF SHEEP AND GOAT BREEDING IN EU COUNTRIES ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись