Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Фесенко, Г. В. | |
dc.contributor.author | Гончарський, І. Л. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-16T08:34:27Z | |
dc.date.available | 2020-11-16T08:34:27Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О. В., Фесенко Г. В., Гончарський І. Л. Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України. Теоретичні та практичні аспекти соціально- економічних наукових досліджень : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 30 жовтня 2020 р). Київ : Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2020. С. 163 – 167. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4650 | |
dc.description.abstract | Гречка є основною круп'яною культурою, що вирощуються в Україні . Вона є традиційним продуктом харчування для пересічного українця і вважається “королевою круп”, оскільки має надзвичайно великий позитивний вплив на здоров’я людини. Феномен гречки полягає в її різнобічному використанні, у високій якості одержуваних продуктів. Підвищений попит на гречку зумовлений унікальними поживними і лікувально – дієтичними властивостями продукції. Крім того, продукція з гречки вирізняється екологічною чистотою і низькими капіталовкладеннями у виробництво, що набуває особливого значення в сучасному світі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Східноєвропейський центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України | ru |
dc.type | Article | ru |