dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Фесенко, Г. В. |
|
dc.contributor.author |
Гончарський, І. Л. |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-16T08:34:27Z |
|
dc.date.available |
2020-11-16T08:34:27Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О. В., Фесенко Г. В., Гончарський І. Л. Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України. Теоретичні та практичні аспекти соціально- економічних наукових досліджень : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 30 жовтня 2020 р). Київ : Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2020. С. 163 – 167. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4650 |
|
dc.description.abstract |
Гречка є основною круп'яною культурою, що вирощуються в Україні . Вона є
традиційним продуктом харчування для пересічного українця і вважається
“королевою круп”, оскільки має надзвичайно великий позитивний вплив на
здоров’я людини. Феномен гречки полягає в її різнобічному використанні, у високій
якості одержуваних продуктів. Підвищений попит на гречку зумовлений унікальними
поживними і лікувально – дієтичними властивостями продукції. Крім того, продукція з
гречки вирізняється екологічною чистотою і низькими капіталовкладеннями у
виробництво, що набуває особливого значення в сучасному світі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Східноєвропейський центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток гречки в повторних посівах півдня України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |