dc.contributor.author |
Халак, Віктор |
|
dc.contributor.author |
Пелих, Наталія |
|
dc.contributor.author |
Шепель, Н |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-21T20:22:27Z |
|
dc.date.available |
2020-10-21T20:22:27Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-11 |
|
dc.identifier.citation |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ. 2020. С. 193-199 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4537 |
|
dc.description.abstract |
наведено результати досліджень відгодівельних та м’ясних якостей молодняку свиней великої білої породи англійського (І група) та угорського походження (ІІ група), розраховано показники мінливості кількісних ознак та рівень їх фенотипної консолідації. Встановлено, що
194молодняк свиней І групи переважав ровесників ІІ за середньодобовим приростом живої маси, віком досягнення живої маси 100 кг, товщиною шпику на рівні 6-7 грудних хребців та довжиною охолодженої туші в середньому на 2,12 %.Коефіцієнти фенотипноїконсолідації у тварин піддослідних груп коливається у межах від -0,3078до +0,5106. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсон ДВНЗ "ХДАУ" 2020 |
ru |
dc.subject |
Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING |
ru |
dc.subject |
молодняк свиней |
ru |
dc.subject |
відгодівельні і м’ясні якості |
ru |
dc.subject |
фенотип |
ru |
dc.subject |
консолідація |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
ВІДГОДІВЕЛЬНІ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ УНІВЕРСАЛЬНОГО НАПРЯМКУ ПРОДУКТИВНОСТІ ТА РІВЕНЬ ЇХ ФЕНОТИПНОЇ КОНСОЛІДАЦІЇ |
ru |
dc.title.alternative |
FEEDING AND MEAT QUALITIES OF UNIVERSAL PIGS OF THE UNIVERSAL DIRECTION OF PRODUCTIVITY AND THE LEVEL OF THEIR PHENOTYPIC CONSOLIDATION |
ru |
dc.title.alternative |
Откормочные и мясные качества молодняка свиней универсального направления ПРОДУКТИВНОСТИ И УРОВЕНЬ ИХ фенотипически КОНСОЛИДАЦИИ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |