00 DSpace/Manakin Repository
Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4472
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Дослідженно перспективність використання порошків з баклажанів для виробництва паштетної продукції. Наведенні результати дослідження
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзюндзя_ТУРИЗМ_ел ...
Розмір:
349.0Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
Підрозділ монографії
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Наукові видання
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися