Репозиторий Dspace
Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4472
Дата:
2020
Аннотации:
Дослідженно перспективність використання порошків з баклажанів для виробництва паштетної продукції. Наведенні результати дослідження
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Дзюндзя_ТУРИЗМ_ел ...
Размер:
349.0Kb
Формат:
PDF
Описание:
Підрозділ монографії
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Наукові видання
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация