Репозиторий Dspace

Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-09-11T08:37:27Z
dc.date.available 2020-09-11T08:37:27Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя, О. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини. Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: кол. монографія Черкаси, 2020. С. 106-111 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4472
dc.description.abstract Дослідженно перспективність використання порошків з баклажанів для виробництва паштетної продукції. Наведенні результати дослідження ru
dc.publisher Черкаський національний технологічний університет ru
dc.subject паштет ru
dc.subject технологія ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини ru
dc.type Book chapter ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись