Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-09-11T08:37:27Z | |
dc.date.available | 2020-09-11T08:37:27Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя, О. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини. Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: кол. монографія Черкаси, 2020. С. 106-111 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4472 | |
dc.description.abstract | Дослідженно перспективність використання порошків з баклажанів для виробництва паштетної продукції. Наведенні результати дослідження | ru |
dc.publisher | Черкаський національний технологічний університет | ru |
dc.subject | паштет | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | порошок з баклажанів | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини | ru |
dc.type | Book chapter | ru |