DSpace Repository

Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-09-11T08:37:27Z
dc.date.available 2020-09-11T08:37:27Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя, О. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини. Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: кол. монографія Черкаси, 2020. С. 106-111 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4472
dc.description.abstract Дослідженно перспективність використання порошків з баклажанів для виробництва паштетної продукції. Наведенні результати дослідження ru
dc.publisher Черкаський національний технологічний університет ru
dc.subject паштет ru
dc.subject технологія ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини ru
dc.type Book chapter ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account