dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-09-11T08:37:27Z |
|
dc.date.available |
2020-09-11T08:37:27Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя, О. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини. Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: кол. монографія Черкаси, 2020. С. 106-111 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4472 |
|
dc.description.abstract |
Дослідженно перспективність використання порошків з баклажанів для виробництва паштетної продукції. Наведенні результати дослідження |
ru |
dc.publisher |
Черкаський національний технологічний університет |
ru |
dc.subject |
паштет |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажанів |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини |
ru |
dc.type |
Book chapter |
ru |