dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-30T10:00:11Z |
|
dc.date.available |
2020-06-30T10:00:11Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-26 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини / Н. В. Новікова, Н. О. Антоненко // НУБІП. – 2020. – С. 20–26. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4317 |
|
dc.description.abstract |
Впровадження у виробництво та споживання збагачених продуктів
харчування на основі зернових культур дозволить підвищити забезпечення населення цінними БАР, поліпшити якість життя, знизить ризик виникнення цілого ряду захворювань. |
|
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини |
ru |
dc.type |
Article |
ru |