DSpace Repository

Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Антоненко, Наталя
dc.date.accessioned 2020-06-30T10:00:11Z
dc.date.available 2020-06-30T10:00:11Z
dc.date.issued 2020-03-26
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини / Н. В. Новікова, Н. О. Антоненко // НУБІП. – 2020. – С. 20–26.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4317
dc.description.abstract Впровадження у виробництво та споживання збагачених продуктів харчування на основі зернових культур дозволить підвищити забезпечення населення цінними БАР, поліпшити якість життя, знизить ризик виникнення цілого ряду захворювань.
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account