Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Антоненко, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-06-30T10:00:11Z | |
dc.date.available | 2020-06-30T10:00:11Z | |
dc.date.issued | 2020-03-26 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини / Н. В. Новікова, Н. О. Антоненко // НУБІП. – 2020. – С. 20–26. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4317 | |
dc.description.abstract | Впровадження у виробництво та споживання збагачених продуктів харчування на основі зернових культур дозволить підвищити забезпечення населення цінними БАР, поліпшити якість життя, знизить ризик виникнення цілого ряду захворювань. | |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини | ru |
dc.type | Article | ru |