00 DSpace/Manakin Repository

Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-06-25T14:41:04Z
dc.date.available 2020-06-25T14:41:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4268
dc.description.abstract Розглянуто перспективні субтропічні культури для виробництва кексів підвищенної біологічної цінності ru
dc.publisher Миколаївський національний аграрний університет ru
dc.subject кекс ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject ірга ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу